Åkfordon & trampbilar

Åkfordon & trampbilar billigt online ✓ Flickcyklar, sparkcyklar, gåcyklar, trehjulingar och andra cykeltillbehör ✓ Snygga och stabila flickcyklar ✓ Cykelhjälm och annan säkerhetsutrustning - säkerhet som är bra och billig ✓ Åkfordon & trampbilar av hög kvalitet och bra pris

 
Sidor: 1 2 3 4next pagelast page

Wheely Bug, Wheely Bee, Stor

Wheely Bug, Wheely Bee, Stor
Endast 799 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn från 2 års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av ett bi som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Biet stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett slittåligt överdrag av miljövänlig polyuretanplast som enkelt kan torkas av och tvättas med tvål och vatten. Botten är gjord av plywood och har ergonomiskt rundade kanter och att handtaget är av aluminium så att det inte rostar. Wheely Bee är 46 cm lång, 28 cm bred och har en sitthöjd på 26 cm. Handtaget är 31 cm högt. Rekommenderas från 2 år.

Baghera, Les Legends Silver

Baghera, Les Legends Silver
Endast 2 519 kr

Bilen är inspirerad från 30-talet. Gummihjul, träratt och robust plåtchassi, justerbart säte, Kanonbil inne som ute. En trampbil är något de flesta barn önskar sig. Trampbilarna från Baghera är av mycket hög kvalitet. De är färgglada och pryder barnrummet på ett mycket läckert sätt.

Small Foot, Trampbil / Brandbil - Fire Engine

Small Foot, Trampbil / Brandbil - Fire Engine
Endast 2 299 kr

En söt, liten, klassisk trampbil av metall med brandbilstema för det brandbilstokiga barnet! Bilen fungerar lika bra att använda utomhus som inomhus och är en perfekt gåva att ge bort till dopet eller födelsedagen. Stegarna på sidan av bilen är lätta att haka av och använda i den fantasifulla leken.

BIG Bobby Car, Släp Fulda

BIG Bobby Car, Släp Fulda
Endast 479 kr

Svart - stark: BIG-Bobby-Car med den svarta Fulda-designen med extra brett "viskningsdäck" för utmärkt väghållning och lågt körljud kommer att glädja alla fans av denna leksaksklassiker, både gamla och unga. För att matcha den svarta raceren finns en BIG-Bobby-Car-Trailer Fulda med de beprövade breda däcken i BIG-Bobby-Car Fulda. Inuti den robusta släpvagnen finns gott om plats för alla viktiga saker som en ung förare behöver. Avrundade hörn och kanter garanterar säker lektid kul. Den robusta trailern kan enkelt fästas på alla BIG-Bobby-bilar med hjälp av den medföljande säkerhetskopplingsstiftet.

BIGBobby Car, Fulda, Svart

BIGBobby Car, Fulda, Svart
Endast 749 kr

En svart och sportig Bobby Car. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag.Tysta hjul av gummi är standardutrustning. Levereras med 3 års garanti från 1 år och uppåt.

Wheely Bug, Gåbil Geting Liten

Wheely Bug, Gåbil Geting Liten
Endast 679 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn som precis har lärt sig att gå upp till fyra-fem års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av ett bi som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Biet stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett miljövänligt överdrag.

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Rosa

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Rosa
Endast 459 kr

Det här är en kul resväska för barn, tillverkad av BIG som är mest kända för sina Bobby Cars. Väskan går att dra på de fyra hjulen och barnet kan sitta på den medan en föräldrar eller syskon drar väskan. Barnet kan hålla i sig i öronen som är non-slip. Utrustad med både handtag och axelrem, så att väskan enkelt kan bäras om barnet inte vill åka på den. I öronen finns hemliga utrymmen där man kan packa sina hemliga saker. Vrid på nosen för att låsa eller öppna väskan. Mått: 50,5 x 23 x 34,5 cm (ok för handbagage). Kapacitet: 15 liter.

Baghera, Klassisk Vit

Baghera, Klassisk Vit
Endast 2 089 kr

Fin trampbil av hög kvalitet för de allra minsta bilförarna! Bilen har justerbara pedaler och blir därmed föraren en trogen följeslagare i flera år. Kan användas både ute och inne. Tillverkad av lackad plåt. Hjulen är av gummi. Mått: 80 x 50 x 40 cm. Från 3 år.

BIG Bobby Car, Polis

BIG Bobby Car, Polis
Endast 519 kr

Den klassiska och mycket välkända Bobby Car, nu i nytt polisutförande. Gjord i robust plast för att tåla ordentliga tag. Levereras med 3 års garanti, för barn från 1 år och uppåt. Maxvikt ca 35 kg.

Wheely Bug, Gåbil Igelkott Liten

Wheely Bug, Gåbil Igelkott Liten
Endast 899 kr

Supersöt Wheely Bug utformad som en igelkott. Den här igelkotten har inga vassa kanter och en mjuk kropp som gör det bekvämt att sitta och rulla på. Djurets kropp är gjord av en mjuk skumdyna som är täckt med en stark PU yta, som är PVC-fri och lätt att rengöra. Med avtagbar och tvättbar, mjuk och vacker klädsel. Igelkotten är både söt, körvänlig och hjälper till att stimulera ditt barns sinnen och utmana motorik. - Ett roligt och annorlunda sätt att leka. Mått H 23 x L 36 x B 20 cm. Från 1 år.

AMO Toys, Vägskyltar 5-pack

AMO Toys, Vägskyltar 5-pack
Endast 199 kr

Roliga vägskyltar att ställa ut i exempelvis trädgården. Gör en spännande bana för trampbilen eller springcykeln. Mått: 73 cm höga. Från 3 år.

BIG Bobby Car Big Bobby Car, Tuta

BIG Bobby Car Big Bobby Car, Tuta
Endast 39 kr

Här kommer en reservtuta till din Bobby Car om originaltutan skulle gå sönder! Tutan är svart och röd och låter härligt när man trycker på den!

BIG Bobby Car, Trailer Royalblau

BIG Bobby Car, Trailer Royalblau
Endast 339 kr

Bygg på din lilla ögonstens Bobby Car med denna BIG Bobby Car Trailer i Royal blue från BIG. Rymmer 2 Liter och lätt att sätta fast på sin Bobby Car. Passar alla BIG Bobby Car New och Classic samt Bobby Scooter.

Wheely Bug, Wheely Tiger, Liten

Wheely Bug, Wheely Tiger, Liten
Endast 679 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn som precis har lärt sig att gå upp till tre års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av en tiger som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Tigern stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett slittåligt överdrag av polyuretanplast som enkelt kan torkas av och tvättas med tvål och vatten. Botten är gjord av plywood och har ergonomiskt rundade kanter och att handtaget är av aluminium så att det inte rostar.

Sidor: 1 2 3 4next pagelast page