Åkfordon & trampbilar

Åkfordon & trampbilar billigt online ✓ Flickcyklar, sparkcyklar, gåcyklar, trehjulingar och andra cykeltillbehör ✓ Snygga och stabila flickcyklar ✓ Cykelhjälm och annan säkerhetsutrustning - säkerhet som är bra och billig ✓ Åkfordon & trampbilar av hög kvalitet och bra pris

 
Sidor: 1 2next pagelast page

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Hjulset Mjuka

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Hjulset Mjuka
Endast 239 kr

Hjulen passar till Bobby Car Classic, verktyg för monteringen medföljer och hjulen säljs 4st/förpackning. Bör monteras av vuxen. Storlek: 15 x 15 x 4 cm.

BIG Bobby Car Big Bobby, Toalettsits

BIG Bobby Car Big Bobby, Toalettsits
Endast 189 kr

Det är varje barns dröm - att äntligen växa upp och göra precis vad de vuxna gör. Ett viktigt steg under vägen är att använda toaletten självständigt, inte minst för att slutligen bli av med dessa irriterande blöjor och att kunna röra sig fritt.

Wheely Bug, Wheely Ladybug, Stor

Wheely Bug, Wheely Ladybug, Stor
Endast 799 kr

miljövänlig Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn från 2 års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av en nyckelpiga som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Nyckelpigan stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett slittåligt överdrag av miljövänlig polyuretanplast som enkelt kan torkas av och tvättas med tvål och vatten. Botten är gjord av plywood och har ergonomiskt rundade kanter och att handtaget är av aluminium så att det inte rostar. Wheely Bee är 46 cm lång, 28 cm bred och har en sitthöjd på 26 cm. Handtaget är 31 cm högt. Rekommenderas från 2 år.

BIG Bobby Car, Släp Fulda

BIG Bobby Car, Släp Fulda
Endast 479 kr

Svart - stark: BIG-Bobby-Car med den svarta Fulda-designen med extra brett "viskningsdäck" för utmärkt väghållning och lågt körljud kommer att glädja alla fans av denna leksaksklassiker, både gamla och unga. För att matcha den svarta raceren finns en BIG-Bobby-Car-Trailer Fulda med de beprövade breda däcken i BIG-Bobby-Car Fulda. Inuti den robusta släpvagnen finns gott om plats för alla viktiga saker som en ung förare behöver. Avrundade hörn och kanter garanterar säker lektid kul. Den robusta trailern kan enkelt fästas på alla BIG-Bobby-bilar med hjälp av den medföljande säkerhetskopplingsstiftet.

Wheely Bug, Gåbil Geting Liten

Wheely Bug, Gåbil Geting Liten
Endast 679 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn som precis har lärt sig att gå upp till fyra-fem års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av ett bi som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Biet stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett miljövänligt överdrag.

Sparkbil BOBBY CAR med gummihjul.

Sparkbil BOBBY CAR med gummihjul.
Endast 878 kr

En sportig Bobby Car tillverkad robust plast för att tåla ordentliga tag. Tysta hjul av gummi är standardutrustning. Passar för barn från 1 år. Maxvikt ca 35 kg. - Tillverkad av: PP och PVC. Fri från förbjudna ftalater.

BIG Bobby Car, Next med ljus

BIG Bobby Car, Next med ljus
Endast 1 299 kr

En lyxvariant av Bobby Car. Här har du Bobby Car Next!

BIG Bobby Car Big New Bobby Car, RB3

BIG Bobby Car Big New Bobby Car, RB3
Endast 659 kr

Designen på den nya eleganta Big New Bobby Car RB3 är perfekt! Den har stor plats att lägga upp benen på huven och en inbuktning för knäna. Den har även en säkerhetsratt med tuta, ett hemligt fack under tanklocket och tystgående hjul. Möjlighet att fästa släp till bilen finns både fram och bak.

BIG Bobby Car, Trailer Royalblau

BIG Bobby Car, Trailer Royalblau
Endast 339 kr

Bygg på din lilla ögonstens Bobby Car med denna BIG Bobby Car Trailer i Royal blue från BIG. Rymmer 2 Liter och lätt att sätta fast på sin Bobby Car. Passar alla BIG Bobby Car New och Classic samt Bobby Scooter.

Wheely Bug, Gåbil Nyckelpiga Liten

Wheely Bug, Gåbil Nyckelpiga Liten
Endast 679 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn som precis har lärt sig att gå upp till tre års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av en nyckelpiga som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Nyckelpigan stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett slittåligt överdrag av miljövänlig polyuretanplast som enkelt kan torkas av och tvättas med tvål och vatten. Botten är gjord av plywood och har ergonomiskt rundade kanter och att handtaget är av aluminium så att det inte rostar. Wheely Ladybug är 38 cm lång, 23 cm bred och har en sitthöjd på 22 cm. Handtaget är 30 cm högt. Rekommenderas för barn som kan gå mellan 1-3 år.

Wheely Bug, Wheely Tiger, Stor

Wheely Bug, Wheely Tiger, Stor
Endast 799 kr

Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn från 2 års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av en tiger som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Tigern stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken.

Liix, Liix Pretty Horn Polka Big Dots Mix

Liix, Liix Pretty Horn Polka Big Dots Mix
Endast 129 kr

Fin cykeltuta med prickar på. Passar på cyklar, sparkcykel eller trampbil. Du kan hitta andra matchande cykeltillbehör i sortimentet. Fäste medföljer. Enkel montering på cykelstyre med hjälp av skruvmejsel.

Baghera Les Legends, Black

Baghera Les Legends, Black
Endast 2 519 kr

Låt ditt barns fantasi flöda i denna läckra Les Legends från Baghera - Trampbilen är tillverkad av metal i högsta kvalitet för att hålla i många, många år - Den har mjuka former, helt utan vassa kanter som barnen kan skada sig på - Bilen har ett bekvämt säte samt inställbar position för pedalerna - Passar ålder: 3-6 år - Mått: 94 x 50 x 40 cm

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Rosa

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Rosa
Endast 459 kr

Det här är en kul resväska för barn, tillverkad av BIG som är mest kända för sina Bobby Cars. Väskan går att dra på de fyra hjulen och barnet kan sitta på den medan en föräldrar eller syskon drar väskan. Barnet kan hålla i sig i öronen som är non-slip. Utrustad med både handtag och axelrem, så att väskan enkelt kan bäras om barnet inte vill åka på den. I öronen finns hemliga utrymmen där man kan packa sina hemliga saker. Vrid på nosen för att låsa eller öppna väskan. Mått: 50,5 x 23 x 34,5 cm (ok för handbagage). Kapacitet: 15 liter.

Baghera, Les Legends Silver

Baghera, Les Legends Silver
Endast 2 519 kr

Bilen är inspirerad från 30-talet. Gummihjul, träratt och robust plåtchassi, justerbart säte, Kanonbil inne som ute. En trampbil är något de flesta barn önskar sig. Trampbilarna från Baghera är av mycket hög kvalitet. De är färgglada och pryder barnrummet på ett mycket läckert sätt.

BIG Bobby Car BIG, Power Worker Traktor

BIG Bobby Car BIG, Power Worker Traktor
Endast 269 kr

Traktor med avtagbar frontlastare och rörlig arm. Ergonomiskt utformad för att passa små händer perfekt. Traktorn har mjuka hjul som gör den lika lämplig för inomhuslek som utomhus. Mått: 46 x 20 x 23 cm. Från 2 år.

Sidor: 1 2next pagelast page