Åkfordon & trampbilar

Åkfordon & trampbilar billigt online ✓ Flickcyklar, sparkcyklar, gåcyklar, trehjulingar och andra cykeltillbehör ✓ Snygga och stabila flickcyklar ✓ Cykelhjälm och annan säkerhetsutrustning - säkerhet som är bra och billig ✓ Åkfordon & trampbilar av hög kvalitet och bra pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5next pagelast page

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Travel Caddy

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Travel Caddy
Endast 399 kr

Campa med Bobby Car? Denna husvagn som du kan fästa på din Bobby Car är den perfekta leksaken för alla campingälskare. Husvagnen har plats för det viktigaste. Enkel att fästa på Bobby Car. Mått 59 x 37 x 36 cm. Passar barn mellan 1-5 år.

BIG Bobby Car BIG, Bobby Benz

BIG Bobby Car BIG, Bobby Benz
Endast 799 kr

En frän Mercedes Benz från BIG. Bilen är gjord efter Mercedesmodellen SLK 171. Bilen är detaljrik med Mercedes stjärna, fram- och baklyktor av 3D-klistermärken, Continentaldäck och Mercedesfälgar.

BIG Bobby Car BIG, Maxi Digger

BIG Bobby Car BIG, Maxi Digger
Endast 549 kr

Mått: Sitthöjd 24 cm

BIG Bobby Car BIG, Power Worker Mini Digger

BIG Bobby Car BIG, Power Worker Mini Digger
Endast 159 kr

En häftig Mini Digger som kan användas för lek både på stranden, i sandlådan och inomhus. Rörlig skopa. Längd 23 cm. Från 2 år.

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Blå

BIG Bobby Car BIG, Bobby Trolley Resväska Blå
Endast 419 kr

Det här är en kul resväska för barn, tillverkad av BIG som är mest kända för sina Bobby Cars. Väskan går att dra på de fyra hjulen och barnet kan sitta på den medan en föräldrar eller syskon drar väskan. Barnet kan hålla i sig i öronen som är non-slip. Utrustad med både handtag och axelrem, så att väskan enkelt kan bäras om barnet inte vill åka på den. I öronen finns hemliga utrymmen där man kan packa sina hemliga saker. Vrid på nosen för att låsa eller öppna väskan. Mått: 50,5 x 23 x 34,5 cm (ok för handbagage). Kapacitet: 15 liter.

Falk, Fyrhjuling Polis 3-7 år

Falk, Fyrhjuling Polis 3-7 år
Endast 1 399 kr

En tuff fyrhjuling i polisutförande! Åk ut på spännande uppdrag och fånga alla bovar med denna coola trampbil. Den är stabil med breda däck och enkel att trampa sig fram med. Fungerar utmärkt att ha både inom- och utomhus. Passar barn i åldrarna 3 till 7 år.

Wheely Bug, Wheely Ladybug, Stor

Wheely Bug, Wheely Ladybug, Stor
Endast 799 kr

miljövänlig Wheely Bug är en säker och användarvänlig leksak för barn från 2 års ålder. Det är ett roligt åkfordon på fyra hjul i form av ett bi som intresserar både pojkar och flickor. Barnet kan själv styra sin Wheely Bug då de smarta hjulen tillåter den att åka framåt, bakåt, åt sidan och snurra runt. Nyckelpigan stimulerar barnets fantasi och sinnen samt hjälper till att utveckla motoriken. Kroppen är vadderad och har ett slittåligt överdrag av miljövänlig polyuretanplast som enkelt kan torkas av och tvättas med tvål och vatten. Botten är gjord av plywood och har ergonomiskt rundade kanter och att handtaget är av aluminium så att det inte rostar. Wheely Bee är 46 cm lång, 28 cm bred och har en sitthöjd på 26 cm. Handtaget är 31 cm högt. Rekommenderas från 2 år.

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Tuta

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Tuta
Endast 129 kr

Tuta från BIG Bobby Car med ljud- och ljuseffekter. Batterier (2 x LR44) ingår. Från 1 år.

BIG Bobby Car, Next med ljus

BIG Bobby Car, Next med ljus
Endast 1 499 kr

En lyxvariant av Bobby Car. Här har du Bobby Car Next!

BIGBobby Car Tuta med Ljus

BIGBobby Car Tuta med Ljus
Endast 129 kr

Nu kan din lille racerförare låta alla veta att de är på väg med roliga Bobby Car Tuta med Ljus från BIG. ? Megastark tuta med ljuseffekt ? Passar till alla BIG-rattar med plats för tuta ? Rekommenderad ålder från 1 år och uppåt ? CE-certifierad ? Kräver 2 x 1.5 V LR44/AG13 batterier (demobatterier ingår)

BIGBobby Car Trailer, röd

BIGBobby Car Trailer, röd
Endast 349 kr

Bobby Car Trailer är ett populärt tillbehör till Bobby Car. Släpet hakas fast i bilens dragkrok i bak. Bobby Car Trailer är GS-testad och har 3 års garanti. Släpet och hjulen är i plast.

BERG, Trehjuling Choppy

BERG, Trehjuling Choppy
Endast 1 990 kr

Den trehjulinga trampbilen BERG Choppy kommer snabbt bli favoritleksaken hemma! Denna häftiga trehjuling är perfekt för de yngre "motorcykelförarna"! Sätet och styret är justerbara vilket tillåter cykeln att växa med ditt barn! Tuffingarna som kör denna trehjuling kan allt från att bromsa (med fotbroms) till att backa utan att behöva växla! Förutom att Choppy trehjulingen är visuellt snygg med tribal klistermärken och metalliclack, har den även häftig design i form av automatiskt frihjul med pendelaxel för extra stabilitet. Skapa oförglömliga barndomsminnen med trehjulingen Choppy! Ålder: 3-8 år.

AMO Toys, Vägskyltar 5-pack

AMO Toys, Vägskyltar 5-pack
Endast 199 kr

Roliga vägskyltar att ställa ut i exempelvis trädgården. Gör en spännande bana för trampbilen eller springcykeln. Mått: 73 cm höga. Från 3 år.

BIGBobby Car New RB3

BIGBobby Car New RB3
Endast 599 kr

Släpp ut din lille utforskare på äventyr med denna Bobby Car New i RB3 från BIG. ? Strömlinjeformad design som tar den moderna klassikern Bobby Car in i 2000-talet ? Bilkropp som är speciellt utformad för att möta växande barns behov ? Fotstöd för små barn ? Sluttande, ergonomiskt utformad sadel ? Sluttande hjulhus fram som även fungerar som benstöd när barnet åker på bilen ? Fungerande tuta ? Löstagbar ?hastighetsmätare? med hålrum bakom för skattförvaring ? Kompatibel med Bobby Car LED Belysning (säljs separat) ? Fäste för släpvagn fram och bak ? Säkerhetstestad av TÜV Reinland Group i enlighet med deras DCS-standard Mått: L57 x B30 x H39 cm Maxvikt: 50 kg Rekommenderad ålder: 1-5 år

BIGPaket BIG Bobby Car Fulda + Trailer Svart

BIGPaket BIG Bobby Car Fulda + Trailer Svart
Endast 1 248 kr

Ge din lilla ögonsten en egen bil med detta Paket BIG Bobby Car Fulda + Trailer Svart. Från det ikoniska märket BIG. Paketet innehåller: ? 1 x Bobby Car, Fulda, Svart ? 1 x Bobby Car Trailer, svart ? Ett prisvärt paket för din lilla stjärna att lasta och köra med. OBS! Klicka på artiklarna nedan för mer information om produkterna!

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Hjulset Mjuka

BIG Bobby Car BIG, Bobby Car Hjulset Mjuka
Endast 199 kr

Hjulen passar till Bobby Car Classic, verktyg för monteringen medföljer och hjulen säljs 4st/förpackning. Bör monteras av vuxen. Storlek: 15 x 15 x 4 cm.

Sidor: 1 2 3 4 5next pagelast page