Sparkcykel

Sparkcykel billigt online ✓ Flickcyklar, sparkcyklar, gåcyklar, trehjulingar och andra cykeltillbehör ✓ Snygga och stabila flickcyklar ✓ Cykelhjälm och annan säkerhetsutrustning - säkerhet som är bra och billig ✓ Sparkcykel av hög kvalitet och bra pris

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page

Skills on Wheels, Trehjulig sparkcykel, rosa

Skills on Wheels, Trehjulig sparkcykel, rosa
Endast 349 kr

En stabil trehjulig sparkcykel (eller scooter) med hjul som lyser i olika färger när de snurrar. Trehjuliga sparkcyklar som denna svänger genom att man lutar lite inåt i kurvan och uppskattas av många för att de inte har utstickande hjul bak som man kan stöta i fötterna i när man sparkar fart.

STOYSpeed, Sparkcykel, Basic, Dusty Rose

STOYSpeed, Sparkcykel, Basic, Dusty Rose
Endast 249 kr

Sparkcykel med stilrena detaljer, mjuka handtag och broms från märket STOY. Sparkcykeln är lätt att hantera och att fälla ihop för att enkelt kunna förvaras. Styret är justerbart i tre olika höjder från 68-79 cm. Passar barn från 5 år. Kort information: - Stålram - PU-hjul, 120 mm med ABEC 5 kromlager. - Justerbar höjd på styret: 68-79 cm - Maxvikt: 50 kg

Small Foot, Springcykel - Scooter Zebra

Small Foot, Springcykel - Scooter Zebra
Endast 879 kr

Den här fantastiskt fina balanscykeln är idealisk för barnens första cykelturer. Vare sig det är fantasifulla, safariinspirerade ridturer på zebran i trädgården eller en kort tur till dagis så bidrar denna balanscykel med en massa skoj i vardagen. Balanscykeln är lyxigt utrustad med lufthjul på metallfälgar vilket ger allra bästa komfort och stabilitet under färden. Med den här typen av cykel kan barnen leka och samtidigt träna på balansen och en balanscykel ger därför ditt barn den optimala förberedelsen för en riktig cykel. Utan trampor och stödhjul som både stör och hämmar balansutvecklingen kan barnen på en balanscykel träna sin balans inför övergången till en riktig cykel. Sadeln kan placeras i två olika höjder på ca 35-40 cm höjd.

Yedoo, Sparkcykel Four Magenta

Yedoo, Sparkcykel Four Magenta
Endast 1 349 kr

Yedoo, Sparkcykel Four är med sina stora lufthjul användbar på både grusväg och asfalt. Four modellen har handbroms både fram och bak. Passar barn och ungdomar från +12 år.

Volare, Sparkcykel - Autoped 16" svart & grön

Volare, Sparkcykel - Autoped 16" svart & grön
Endast 1 099 kr

Cool 16-tums sparkcykel med neongröna detaljer

My Hood, Trick Scooter 7.0 - Svart/Lila/Gul

My Hood, Trick Scooter 7.0 - Svart/Lila/Gul
Endast 999 kr

My Mood 7.0 är en ny och förbättrad version av den populära trick scootern från My Hood. Kvalitén är av högsta grad vilket visar sig i bland annat ABEC-7-kullager, Flex Fender-broms och den förbättrade designen av styret och styrstången. Decket är helt platt vilket gör trick scootern lämplig för grinding. Till scootern medföljer det dessutom extra griptape och en peg för extra häftiga tricks!

STOYSpeed, Sparkcykel, Classic 200, Silver

STOYSpeed, Sparkcykel, Classic 200, Silver
Endast 499 kr

Sparkcykel från STOY med stora hjul för en mer fartfylld upplevelse. Springcykelns ram är tillverkad i stål och den är försedd med PU-hjul, 200 mm och fotbroms. Sparkcykeln går att fälla ihop för att enkelt kunna förvaras. Styret är justerbar i tre olika höjder från 85 cm till 100 cm. Passar barn från 10 år. Kort information: - Stålram - PU-hjul, 200 mm - Justerbar höjd på styret: 85-100 cm - Fotbroms - Maxvikt: 100 kg

Sparkcykel Jumbo, black/red, Spartan

Sparkcykel Jumbo, black/red, Spartan
Endast 1 195 kr

En hopfällbar sparkcykel från Spartan som kan användas av både vuxna och barn.Spartan Jumbo har en låg vikt och kan enkelt fällas ihop vilket gör den väldigt smidig att bära med sig. Ramarna är av slitstark aluminium och med extra stora hjul i polyuretan med ABEC5-kullager.Styret är höj- och sänkbart och denna sparkcykel uppfyller kraven i EU-standard EN71.

Sparkcykel Suter SE, black/yellow, inSPORTline

Sparkcykel Suter SE, black/yellow, inSPORTline
Endast 1 470 kr

En stilren och mångsidig sparkcykel från inSPORTline med härlig åkkänsla och hög prestanda för att klara flera olika typer av underlag.Sparkcykeln Suter SE har stora 16 tums och 12 tums uppblåsbara däck som ger utmärkt körriktning och den med en aluminiumram av låg vikt är den enkel att bära med sig och förvara.Tack vare dessa egenskaper får du hög stabilitet och komfort även vid högre hastigheter och dessutom kan inSPORTline Suter SE användas både i stadsmiljöer men även också på cykelvägar, grusvägar och andra medelsvåra terränger.Denna sparkcykel har effektiva V-bromsar på båda hjulen som ger ett omedelbart och säkert stopp och på handtagen finns gummihandtag som ger en bättre och skönare greppkänsla.Styret har justerbar höjd vilket gör den lämplig även för barn och tonåringar från 145 cm i längd.Andra praktiska funktioner inkluderar möjligheten att fästa en flaskhållare på cykeln och ett kickstand som gör att du kan ställa ifrån dig cykeln.Sparkcykeln inSPORTline Suter SE möter de europeiska säkerhetsstandard för sparkcyklar EN:14619.

Sparkcykel Active 4.3, green/orange, Crussis

Sparkcykel Active 4.3, green/orange, Crussis
Endast 4 749 kr

En stabil och stilren sparkcykel från Crussis som riktar sig till både nybörjare och mer erfarna åkare för stadsmiljöer, cykelrutter och även lättare terränger.En modell som passar sig utmärkt till både barnfamljer och andra människor som lever ett aktivt liv och lämpar sig för alla som är över 6 år och upptill 195 cm lång. Crussis Active 4.3 har solida stålramar och 20 tums och 16 tums Schwable-däck som har ett lågt rullmotstånd. Bromssystemet består av effektiva V-bromsar där fram och bak som ger ett omedelbart stopp.Med en kortare hjulbas och dubbelväggade fälgar får du högre stabilitet även vid högre hastigheter och fotplattan är tillräckligt stor för att enkelt få plats med båda fötterna på.Styret är 65 cm brett med ergonomiskt utformade handtag som ger en utmärkt och behaglig greppkänsla samt har en inbyggd praktisk ringklocka.Crussis Active 4.3 klarar användarvikter på uppemot 150 kg.

My Hood, Sparkcykel - 200 - Svart/Turkos

My Hood, Sparkcykel - 200 - Svart/Turkos
Endast 799 kr

Sparkcykel 200 - En klassiker som barnen älskar! Denna svarta sparkcykel med turkosa fälgar passar utmärkt till både lek och som färdmedel till skolan!

Sparkcykel Active 4.1, yellow/green, Crussis

Sparkcykel Active 4.1, yellow/green, Crussis
Endast 4 749 kr

En stabil och stilren sparkcykel från Crussis som riktar sig till både nybörjare och mer erfarna åkare för stadsmiljöer, cykelrutter och även lättare terränger.En modell som passar sig utmärkt till både barnfamljer och andra människor som lever ett aktivt liv och lämpar sig för alla som är över 6 år och upptill 195 cm lång. Crussis Active 4.1 har solida stålramar och 20 tums och 16 tums Schwable-däck som har ett lågt rullmotstånd. Bromssystemet består av effektiva V-bromsar där fram och bak som ger ett omedelbart stopp.Med en kortare hjulbas och dubbelväggade fälgar får du högre stabilitet även vid högre hastigheter och fotplattan är tillräckligt stor för att enkelt få plats med båda fötterna på.Styret är 65 cm brett med ergonomiskt utformade handtag som ger en utmärkt och behaglig greppkänsla samt har en inbyggd praktisk ringklocka.Crussis Active 4.1 klarar användarvikter på uppemot 150 kg.

My Hood, Sparkcykel - Curve - Grå/Röd

My Hood, Sparkcykel - Curve - Grå/Röd
Endast 949 kr

Sparkcykeln Curve från My Hood är en klassisk sparkcykel med en ny spännande look och av högsta kvalitet. Den har stora hjul med en diameter på 200 mm, fjäderstålbroms på bakhjulet, kromade ABEC 7-kullager och stötdämpning på framhjulet. Aluminiumet som ramen är tillverkad av har dessutom blivit anodiserat vilket innebär att det har ett förstärkt korrosionsskydd och står emot rost på ett oöverträffligt sätt. Allt detta tillsammans gör att cyklisten bekvämt och enkelt kan glida fram och tillbaka från exempelvis skolan eller bara göra grannarna på gatan avundsjuka under söndagsturen! När man har åkt klart kan cykeln stolt vila på på sitt cykelstöd istället för att ligga på marken som de flesta andra sparkcyklar.

STIGA, Sparkcykel Air Scooter 12", svart

STIGA, Sparkcykel Air Scooter 12", svart
Endast 899 kr

En ?all around? sparkcykel med en bekväm ståplatta och stora luftfyllda däck som gör det möjligt att åka bekvämt på asfalt. Sparkcykeln går även att framföra på andra ytor, som exempelvis grusväg eller gräsytor. Den är dock inte anpassad för Trial åkning i skogen. Bromsar gör du med styrets två handbromsar, en broms till varje hjul.

STOYSpeed, Sparkcykel, Stunt, Svart

STOYSpeed, Sparkcykel, Stunt, Svart
Endast 499 kr

Sparkcykel från STOY som lämpar sig för tricks, stunts och hopp. Sparkcykeln är en högpresterande sparkcykel med en robust stålkonstruktion med PU-hjul, 100 mm. Styrets höjd är 77 cm och passar barn från 7 år. Kort information: - Stålram - PU-hjul, 100 mm. ABEC 9 kromlager - Styrets höjd: 77 cm - Maxvikt: 100 kg

Highwaykick, 1 Blå

Highwaykick, 1 Blå
Endast 1 029 kr

Highwaykick 1 är ett unikt 2-i-1-fordon för små barn- Det kan både användas som en sparkcykel och som en gåbil. Kvalitet och design är av högsta klass och håller full fokus på säkerhet, stabilitet och ergonomisk utformning. På cykelns framsida finns det en gummipad som förhindrar att den kan tippa framåt. Förvandlingen mellan sparkcykel och gåbil är superenkel och sker helt utan verktyg.

Globber, Elite FL Sparkcykel Till barn - Blå

Globber, Elite FL Sparkcykel Till barn - Blå
Endast 829 kr

Elite FL barnsparkcykel från Globber, här i blått, är designad för att ge de yngre åkarna en bra introduktion till sparkcykelåkning. Alla delar är noggrant konstruerade för att garantera en säker och rolig första tur. Det unika med Elite-modellen är att den på några få sekunder kan vikas samman, vilket gör den lättare att transportera och att läggas in i ett mindre utrymme vid förvaring. Den har desutom hjul och deck med färgglad LED-belysning som livar upp körturen!

Yedoo, Sparkcykel Tildit Vit

Yedoo, Sparkcykel Tildit Vit
Endast 1 239 kr

Yedoo Tildit är en mycket lyxig sparkcykel med lufthjul som gör enorm skillnad för bekvämligheten på nästan alla underlag, och med den kraftfulla handbromsen är det alltid lätt att bromsa. Styrets kan justeras till olika höjdlägen för att passa barn som växer.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page